AutovakRai 2009 kent een vernieuwd beursconcept met onder meer een ongesegmenteerde beursvloer en gratis catering. Daarnaast vinden in het AMT Technisch Theater ‘powered by Bosch’ presentaties plaats over actuele, technische onderwerpen. Bezoekers kunnen dankzij de vernieuwde opzet meer rendement uit hun bezoek halen. De compacte en overzichtelijke indeling van het beste en mooiste wat de autobranche te bieden heeft, vormt een dynamische omgeving om in een prettige sfeer zaken te doen. "Juist in deze turbulente tijden is het belangrijk om gedurende een aantal dagen een ontmoetingsplaats te hebben waar onze branche kan bijtanken, opladen en innoveren", zei GertJan Sluijter, voorzitter van het tentoonstellingscomité. "In de huidige markt verschuift het accent duidelijk naar onderhoud en reparatie. De komende jaren staat duurzaamheid centraal bij de productie en het onderhoud van voertuigen. Dit vereist innovatieve producten."

 

De RDW besteedt op AutovakRai 2009 uitgebreid aandacht aan de modernisering van de apk. Naast een stand die in het teken staat van de komende wijzigingen, biedt de RDW ook presentaties in het Technisch Theater en Zaal A waarbij nader wordt ingegaan op de veranderingen voor de keurmeesters. De belangstelling voor deze sessies is zeer groot, dus tijdig aanmelden is belangrijk. Op de RDW-stand kunnen bezoekers op digitale en interactieve wijze kennismaken met de veranderingen.

 

Van maandag 20 tot en met donderdag 23 april 2009 van 11.00 tot 22.00 uur staat het Europacomplex van Amsterdam RAI volledig in het teken van het beste en mooiste wat de autobranche te bieden en te vragen heeft. In een innovatieve, dynamische en state of the art omgeving kunnen standhouders en bezoekers in een prettige sfeer zaken doen. De nieuwe opzet van AutovakRai zorgt ervoor dat deelnemers en bezoekers meer rendement uit hun deelname kunnen halen, zo meent de organisatie. http://www.autovakrai.com/.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding