De ranglijst staat op de site van de initiatiefnemer – Tijdschrift voor Marketing. Net als in voorgaande jaren zijn de marketeers beoordeeld op succes, innovatie, vakbijdrage en budget.

De autobranche schittert door afwezigheid. Alleen navigatiepionier TomTom is, met twee namen, opgenomen in de top 100. Alexander Ribbink, inmiddels ex-marketingdirecteur TomTom, zakte van 16 naar 21. "Hoeft niet meer te werken, was op het juiste moment op de juiste plek" en is nu "prettig freewheelend", aldus de toelichting. Binnen van niets op 89 komt Stephan van Kruisselberge, vice president marketing Emea bij TomTom. Genomineerd voor de Marketeer of the Year-prijs en "ziet nog een grote doelgroep die overtuigd moet worden van de meerwaarde van het apparaat."

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding