Het reclamespotje is onderdeel van een serie waarin coureur, tv-presentatrice en autojournaliste Vicki Butler Henderson Toyota’s aan de tand voelt. Begin dit jaar waren er al commercials te zien over de Avensis en de Toyota iQ.

In de nieuwe film denkt Martijn zijn gezin naar school te brengen, maar ziet hij zijn vrouw en vier kinderen in Vicki’s Verso instappen en wegrijden. Er zit voor hem niets op dan de achtervolging in te zetten. Waar Vicki in alle rust met Martijns gezin keuvelt, moet Martijn alle zeilen bijzetten. De volledige films zijn te vinden op www.toyota.nl.

De films zijn gemaakt door Louwman & Parqui’s reclamebureau Reason Why, door creatieven Mike Weinberg en Gerard Van Riessen. De strategie is in handen van het Amsterdamse bureau Launched van Jurgen Bernardy en Michiel Vogels.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding