Naast een financiële bijdrage voor de club, rijden onder andere de spelers, de trainers en de directie van Ajax de komende vijf jaar in een Mercedes die geleverd wordt door Stern Auto en Stern Partners/Lease. Het contract heeft een optie voor een zesde jaar. In navolging van deze overeenkomst zal Mercedes-Benz met een speciale editie van de Mercedes CLC komen. De Mercedes CLC Ajax edition en de Mercedes CLC Ajax Sport edition zullen nog dit kalenderjaar op de markt verschijnen. Dat meldt de website Ajax Life.nl. Commercieel directeur Henri van der Aat zegt in het bericht: "In een tijd waarin sponsoring onder druk staat, is het goed dat we dit contract met Mercedes-Benz hebben kunnen afsluiten."

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding