Daarnaast sponsort Honda de befaamde AFAS Tennis Classics, het officiële ATP-toernooi voor tennislegendes dat in het Sportcentrum in Eindhoven wordt gespeeld (1 t/m 4 oktober).

Tegen de Fransen beschikt Davis Cup-captain Jan Siemerink – zelf ooit een zeer succesvolle tennisprof – over drie jeugdige talenten, Thiemo de Bakker, Jesse Huta Galung en Igor Sijsling en de gelouterde Raymond Sluiter. Sluiter kan het tennissen niet laten en is na een onderbreking van een jaar bezig aan een succesvolle terugkeer op de tennisvelden.

Van prachtig tennisspel zal ook zeker in Eindhoven sprake zijn tijdens de AFAS Tennis Classics. Veel oud-tenniskampioenen, waaronder Richard Krajicek, Mats Wilander, Mark Philippoussis, Yannick Noah en Henri Leconte, staan erom bekend niet alleen nog altijd uitstekend tennis te spelen, maar ook oog te hebben voor entertainment. Zoals gebruikelijk wordt het Eindhovense topevenement georganiseerd door de oud-toptennissers Jacco Eltingh en Paul Haarhuis. Zij spelen uiteraard zelf ook mee.