De geselecteerde ondernemers zijn Aart van Veller, Dewi Pinkster en Remco Wilcke. Zij zijn het gezicht van Peugeot in de campagne Groen ondernemen die onlangs van start is gegaan. Ze zullen te zien zijn in advertenties en in een speciaal dossier op Peugeot.nl. Peugeot selecteerde de drie ondernemers uit de lijst van groene ondernemers tot 40 jaar oud, die de Volkskrant eerder dit jaar publiceerde. Aart van Veller en Remco Wilcke gaan beiden rijden in een Peugeot 107 XS (106 gr/km) Dewi Pinster koos voor de 308 SW HDI, eveneens met A label. Voor korte ritjes in de stad krijgen zij er een een Peugeot-fiets bij.
Yuga Fashion van Dewi Pinkster in Haarlem verkoopt alleen organic merkkleding die op een verantwoorde wijze geproduceerd is. Wij zijn koel van Aart van Veller is een adviesbureau uit Amsterdam dat organisaties adviseert en ondersteunt in klimaatneutraal ondernemen. De missie is binnen tien jaar alle A-merken wereldwijd klimaat neutraal hebben.

Zest van Remco Wilcke biedt verschillende manieren om direct te besparen op energie en energiekosten. Zest zoekt per situatie naar de beste oplossingen van de wereld en de beste oplossing voor de wereld zonder dat je zelf hoeft te investeren.
Autofabrikant Peugeot zelf heeft als doelstelling voor 2012 een gemiddelde uitstoot te hebben van 127 gram/km (nu is dat 141gr/km). Het merk denkt die doelstelling te kunnen halen.