Dit concept is gericht op high performance banden voor de high end markt van exclusieve auto’s. De adviezen en creaties van premium autostylers, ook wel ‘veredelaars’ genoemd, zijn een belangrijke schakel in dit Vredestein-concept. Er zijn bandenmaten beschikbaar die worden gemonteerd op bijvoorbeeld Aston Martin, BMW, Jaguar, Land Rover, Mercedes-Benz of Porsche. Geheel in stijl presenteert Vredestein een zeer exclusieve auto op haar stand: de Carlsson Aigner CK65 RS Blanchimont. Een bijzondere samenwerking tussen autostyler Carlsson en leerfabrikant Aigner. Het interieur is voorzien van wit Aigner-leer. Vredestein is tijdens de Miljonair Fair te vinden de Holland Hal, standnummer 68. De beurs wordt gehouden van 10 tot en met 14 december.

Vredestein probeert zich in bandenland te onderscheiden en werkt daarom ook al jaren samen met Giorgetto Giugiaro. De ontwerpen voor een Nederlandse autoband die zijn ontstaan op de wereldberoemde tekentafels in Turijn zijn uniek in hun soort, aldus Vredestein.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding