Bij de auto’s hoort ook een IWC Portuguese Automatic 5001 horloge ter waarde van dik negenduizend euro Dit exclusieve horloge wordt inclusief inscriptie en speciale aluminium Audi A8 case afgeleverd tijdens een masterclass watchmaking, die bij de eigenaar thuis wordt gegeven. De klant heeft daarbij de mogelijkheid om zes relaties uit te nodigen. In deze unieke masterclass van de Zwitserse horlogemaker zijn catering een aankleding ‘uiteraard inbegrepen’, aldus importeur Pon.

Bovendien krijgen alle klanten die in 2010 een nieuwe A8 bestellen de auto inclusief een tegoed van twaalf uur voor een privéchauffeur. De klant kan de privéchauffeur bijvoorbeeld inzetten om  naar een zakenafspraak, een lunch/diner of het vliegveld gebracht te worden (en weer terug uiteraard). Deze service is niet aan tijdstippen of plaats gebonden. De introductieaanbieding geldt heel 2010 voor alle A8-modellen.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding