"Interactie op een hoog niveau en daar bereikbaar zijn waar de klant ons verwacht. Dat zijn de redenen voor deze investering in nieuwe media", aldus directeur Thomas Wolters.

De Sixtblog moet zich ontwikkelen als een ‘echte nieuwssite ‘ op het gebied van mobiliteit. Lezers van de blog krijgen niet alleen artikelen over Sixt en autoverhuur maar ook nuttige informatie over reizen. Daarnaast hebben lezers de mogelijkheid om op de hoogte te blijven van auto-evenementen, activiteiten voor goede doelen, nieuws over de partners van Sixt en eventuele spaarprogramma’s. Regelmatig belooft Sixt ook prijsvragen.

Lezers zien in vogelvlucht ook alle aanbiedingen van Sixt waarop ze zich in een RSS-Feed kunnen abonneren of deze automatisch naar hun mobiele telefoon of iPhone kunnen laten sturen. Partners van Sixt kunnen de aanbiedingen ook direct op hun website plaatsen. Het blognieuws kan ook op Twitter worden gevolgd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding