InPhoto Advertising is een interactieve vorm van marketing: consumenten kunnen via de speciale actiesite www.deukinjeauto.nl zelf foto’s uploaden en deze vervolgens bewerken door bijvoorbeeld een deuk in de auto te maken. Zij kunnen de bewerkte kiekjes vervolgens naar bekenden mailen met de mededeling dat hun wagen blikschade heeft opgelopen. Hiermee wordt het virale effect van de campagne vergroot. ‘Laat je vrienden schrikken!’ zet AllSecur er op zijn website wervend bij. ‘Upload een foto van de auto van een vriend en bewerk de auto zelf met deuken en krassen.’

Veel autobezitters zijn trots op hun vehikel en laten dat graag zien door foto’s op internet te plaatsen, denkt Ron Adams van Allsecur. ‘Onze vernieuwende campagne geeft hier extra ruchtbaarheid aan en laat ook zien dat je niet wakker hoeft te liggen van een deukje in je auto.’

zie www.deukinjeauto.nl

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding