De teams bestaan uit duo’s en zijn geselecteerd na vijf weken uitgebreide casting. Voor de "Very Good Trip" zullen zij plaatsnemen in de nieuwste Renault-wagens: de Mégane Coupé-Cabriolet en de Wind.

Met deze auto’s moeten zij uitdagingen voltooien, die op de website als videoverslag terug te zien zijn. Bezoekers kunnen hun stem uitbrengen op de video’s die zij het best vinden en het team met de meeste stemmen gaat uiteindelijk met de winst naar huis.

Op de officiele website van de wedstrijd is vanaf 8 juni de eerste aflevering te bekijken, waarin de kandidaten hun roadtrip beginnen op rode loper van de Croisette. 20 juni gaat het event daadwerkelijk van start. Hieronder een filmpje over de wedstrijd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding