Daarnaast won het internetlabel InShared prijzen voor de beste communicatiecampagne en het beste initiatief op het gebied van maatschappelijk verantwoord ondernemen: de Young Drivers Academy. Tevens scoorde Achmea als werkgever traditioneel ook hoog in andere ‘beste werkgever-lijsten’. Zo staat Achmea op de derde plaats in het onderzoek ‘beste werkgever’ van het weekblad Intermediair.
In Hilversum werden donderdag 10 juni voor de tweede keer de Verzekeringsawards, ook wel Gouden Schilden,-uitgereikt aan veertien prijswinnaars die volgens vakjury’s een positieve impuls hebben gegeven aan de verzekeringsbranche. De Verzekeringsawards zijn een initiatief van For All Finance en Kluwer. Naast deze awards werd ook de Klant is Koning Award door consumenten toegekend aan Allsecur van Allianz. Allianz dochter Mondial Assistance ontving een prijs voor beste schadeservice.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding