Ook in de vele andere landen waar Carglass aanwezig, is Carglass overvloedig aanwezig op tv. De complete commercials zijn daarbij 1 op 1 gekopieerd. Het enige wat Carglass in commercials steeds vervangt zijn de acteurs. Kijk zelf op deze split screen-film, waarop dat overtuigend duidelijk wordt.

Je zou het adaptatie 2.0 kunnen noemen, schrijft reclameweblog Het Roze Olifantje. Carglass koos niet voor de goedkope 1.0 versie, het nasynchroniseren, maar liet hetzelfde script voor ieder land verfilmen. Eigen "acteurs" en eigen locatie. Of ja, eigen locatie. De oplettende kijker heeft natuurlijk ook al gezien dat naast het script ook veel shots overgenomen zijn.

Zie:

http://hetzesdevlak.blogspot.com/2010/08/why-change-winning-team.html

www.hetrozeolifantje.nl/index.php/2010/08/carglass-vervangt

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding