Maar marketingbaas Alain Visser van Opel is dat niet van plan. "Wij zullen binnen de gestelde termijn reageren maar we zullen de verklaring niet ondertekenen. Desnoods is Opel zelfs bereid naar de rechter te gaan. "We staan achter ons initiatief en we staan achter de details. De campagne is niet misleidend omdat we in de advertenties alle uitzonderingen benoemen." Opel zal geen veranderingen doorvoeren en zal de campagne niet veranderen.

Volgens Visser kijkt de concurrentie met een zekere afgunst naar de actie.  Hij zei ook dat de actie niet primair bedoeld is om meer auto’s te verkopen maar als een soort statement. Opel wil meer als kwaliteitsmerk worden gezien.  

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding