De ‘weerspiegeling van het jonge Duitsland’, zoals bondskanselier Merkel haar noemt, gaf zaterdag een optreden voor het hoofdkantoor van Opel in Rüsselsheim. Autofabrikant Opel staat er niet best voor. Eerder dit jaar was het automerk nog met de overheid in gesprek over staatssteun, maar in juni besloot het Amerikaanse moederbedrijf General Motors de herstructurering van zijn Europese tak zelf ter hand te nemen. Bij Duitse jongeren is de autofabrikant niet populair, bleek onlangs uit een enquête. Zij vinden Opel ‘met afstand het minst interessante merk’.

 

Werk aan de winkel voor Lena Meyer-Landrut. In haar nieuwste videoclip Touch a New Day is de Duitse ster in een oude Opel Kadett City te zien. Hoe Opel haar verder gaat inzetten in zijn campagnes, heeft het bedrijf nog niet bekendgemaakt.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding