Het is weer november, traditioneel de maand waarin de kalenders voor het nieuwe jaar zich aandienen. Icoon in de automotive is sinds jaar en dag de Pirelli-kalender, maar ook de Duitse producent van olie en vet, Liqui Moly, doet een duit in het zakje. Op de vakbeurzen pakt de fabrikant regelmatig uit met fotoshoots waar belangstellenden zich met een of enkele babes kunnen laten vereeuwigen. In het verlengde van die marketingaanpak past de kalender 2011. Waar de Pirelli-kalender altijd iets artistieks aankleeft, is die van Liqui Moly een stuk directer. Qua hoeveelheid bloot kunnen we tenminste niet zo gauw een ander voorbeeld bedenken. Als bonus is op de achterkant van de betreffende maand een fotoserie te zien met informatie over de betreffende schoonheid.

Wie ons niet gelooft, kan zichzelf overtuigen via bijgaande fotoserie. Een klik op de foto geeft een groot formaat. 

Meer over kalenders uit de autobranche in ons speciale Dossier: Klik HIER.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding