Beun de Haas was al weer terug in een campagne op internet maar de Bovag brengt Beun – vertolkt door Maarten Spanjer – nu ook terug op TV.
Hij is te zien op de regionale omroepen om de Occasion Dagen bij caravandagen in de regio aan te prijzen. Sorry, NIET aan te prijzen."Een paar maanden geleden hebben we al proefgedraaid met de ‘nieuwe’ Beun de Haas op internet en op de radio", vertelt marketingmanager Dylan Weggeman van de Bovag. ‘Iedereen was meteen zó enthousiast dat we nu hebben besloten weer een echte tv-commercial te maken. 
Geheel in lijn met de veelgeprezen Beun-commercials uit de jaren tachtig, met zijn eigenzinnige streken en gammele doe-het-zelf-voertuigen. Het is gewoon één groot feest der herkenning en we zijn heel erg blij dat we de nieuwe Beun nu exclusief bij de regionale omroep kunnen laten zien. Een primeur bovendien, want in 1984 had je alleen Nederland 1 en Nederland 2.’
In de jaren ’80 was Maarten Spanjer al als Beun de Haas het gezicht van Bovag. Bekijk hieronder een van de klassiekers. 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding