Opel Ampera wordt in Nederland geïntroduceerd

De internationale vakpers zal worden uitgenodigd om naar Den Haag te komen voor de internationale persintroductie van de Opel Ampera. Het gaat om duizend journalisten in vijf weken tijd, te beginnen vanaf eind juni.

Autointroducties worden meestal gehouden in gebieden met een grote kans op mooi weer,  waar mooie wegen zijn en goede (grote) hotels, ergo: heel vaak in Zuid-Europese landen. Opel gaat ervan afwijken en introduceert de elektrische auto met range extender in Nederland. "Nederland doet erg veel aan fiscale stimulering van low-emission auto’s. Wij zien in Nederland een goede markt voor de Ampera. Vandaar dat we de auto hier gaan introduceren", aldus topman Nick Reilly gisteravond op een persbijeenkomst in Amsterdam. Opmerkelijk: het Louwman Museum zal ook bij de presentatie worden ingezet.

  

Opel Ampera wordt in Nederland geïntroduceerd - Automobielmanagement.nl

Opel Ampera wordt in Nederland geïntroduceerd

De internationale vakpers zal worden uitgenodigd om naar Den Haag te komen voor de internationale persintroductie van de Opel Ampera. Het gaat om duizend journalisten in vijf weken tijd, te beginnen vanaf eind juni.

Autointroducties worden meestal gehouden in gebieden met een grote kans op mooi weer,  waar mooie wegen zijn en goede (grote) hotels, ergo: heel vaak in Zuid-Europese landen. Opel gaat ervan afwijken en introduceert de elektrische auto met range extender in Nederland. "Nederland doet erg veel aan fiscale stimulering van low-emission auto’s. Wij zien in Nederland een goede markt voor de Ampera. Vandaar dat we de auto hier gaan introduceren", aldus topman Nick Reilly gisteravond op een persbijeenkomst in Amsterdam. Opmerkelijk: het Louwman Museum zal ook bij de presentatie worden ingezet.