In een filmpje toont de verkoper in de showroom dat eigenhandig met een rode Golf GTI 4-deurs. Eerst gooit hij het achterportier dicht met zo’n klap dat je het 400 meter verderop hoort. Vervolgens weet hij het voorportier nog harder dicht te rammen – je verwacht dat de glazen pui van het bedrijf instort.

Maar meteen daarna opent hij het portier weer, zet het wijd open, klimt er op en deint zo hard heen en weer dat de hele auto ervan schudt. Zonder een krimp te geven. En het is geen klein licht mannetje, integendeel, hij is Emiel Roemer- en geen Mark Rutte-formaat. Oersterke scharnieren, die scharnieren uit Wolfburg, wil hij maar zeggen.

‘Doe hetzelfde maar eens bij een Honda of Hyundai’, daagt hij tot slot de kijker uit.

De dealer heeft ook een eigen, leuke Facebookpagina.

www.facebook.com/pages/Larry-Roesch-VW/96862801563

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding