Op het Cannes Lions International Festival of Creativity mocht reclamebureau Ogilvy, verantwoordelijk voor de campagne, een award in ontvangst nemen. Eerder won de campagne van de autoverzekeraar al drie prijzen bij de International Advertising Awards in New York. 

Allsecur liet onder het mom van een ‘klein ongelukje’ een omgekeerde auto door steden rijden. Boodschap van de campagne is dat klanten van Allsecur nul euro eigen risico hebben en zich dus geen zorgen hoeven te maken als ze schade lijden. 

The Cannes Lions Festival is ’s werelds belangrijkste reclame festival. Meer dan 24.000 inzendingen uit de hele wereld zijn gepresenteerd en beoordeeld tijdens het festival. De jury beloonde Allsecur en reclamebureau Ogilvy in de categorie ‘outdoor’ met een bronzen leeuw.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding