Taxi betalen met chocolademunten in TAXI-E

Tot en met 5 december kunnen Amsterdamse kinderen in de elektrische TAXI-E betalen met chocoladegeld. Het ingezamelde snoepgoed wordt gedoneerd aan de Voedselbank.

De actie is geldig binnen de Amsterdamse ring. Je kan ook met ander snoepgoed betalen, zolang het maar in een gesloten verpakking zit. TAXI-E is een nieuwe speler op de Amsterdamse taximarkt en gebruikt uitsluitend elektrische auto’s. Initiatiefnemer Edvard Hendriksen: "Een van de grootste ergernissen in de taxi is dat het vaak niet mogelijk is met pin of creditcard te betalen. Al onze taxi’s zijn daarom uitgerust met pin en creditcardterminal. Het accepteren van chocoladegeld leek ons een ludieke manier om te benadrukken dat het betaalgemak bij ons centraal staat."

TAXI-E rijdt sinds begin november met elektrische taxi’s (Nissan Leaf) in Amsterdam en tussen Amsterdam en Schiphol. Reserveren kan door te bellen met 088-1004444.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Taxi betalen met chocolademunten in TAXI-E - Automobielmanagement.nl

Taxi betalen met chocolademunten in TAXI-E

Tot en met 5 december kunnen Amsterdamse kinderen in de elektrische TAXI-E betalen met chocoladegeld. Het ingezamelde snoepgoed wordt gedoneerd aan de Voedselbank.

De actie is geldig binnen de Amsterdamse ring. Je kan ook met ander snoepgoed betalen, zolang het maar in een gesloten verpakking zit. TAXI-E is een nieuwe speler op de Amsterdamse taximarkt en gebruikt uitsluitend elektrische auto’s. Initiatiefnemer Edvard Hendriksen: "Een van de grootste ergernissen in de taxi is dat het vaak niet mogelijk is met pin of creditcard te betalen. Al onze taxi’s zijn daarom uitgerust met pin en creditcardterminal. Het accepteren van chocoladegeld leek ons een ludieke manier om te benadrukken dat het betaalgemak bij ons centraal staat."

TAXI-E rijdt sinds begin november met elektrische taxi’s (Nissan Leaf) in Amsterdam en tussen Amsterdam en Schiphol. Reserveren kan door te bellen met 088-1004444.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding