Sparta Rotterdam heeft met dealer Van Kerkhof & Visscher overeenstemming bereikt over een tweejarige overeenkomst als official business partner van Sparta Rotterdam. De spelers en staf gaan met ingang van 1 juli rijden in auto’s van Renault geleverd via de Van Kerkhof & Visscher Groep. De operational lease zal worden verzorgd door Lease2Move.  Chris Visscher van Van Kerkhof & Visscher: "We zijn zeer content dat we overeenstemming hebben bereikt met Sparta Rotterdam over een tweejarige overeenkomst, inclusief een optie voor een tweede termijn van twee jaar. Binnenkort ontvangen we de spelers en technische staf van Sparta Rotterdam in onze showroom aan de Koperstraat in Rotterdam om de overeenkomst te bezegelen." Namens Sparta Rotterdam spreekt Rik van Aalst, manager commerciële zaken: "Ik wil Fiat Group en met name De Beer Rotterdam, de huidige autopartner van Sparta Rotterdam, alvast bedanken voor hun enthousiasme en bijdrage in de afgelopen twee seizoenen. We kijken terug op een zeer plezierige samenwerking."

Sparta Rotterdam, opgericht op 1 april 1888, is met 123 jaar de oudste betaald voetbalclub in Nederland. Sinds 1916 heeft de club haar stadion ‘Het Kasteel’ gevestigd in de Rotterdamse wijk Spangen. In het roemrijke verleden wist Sparta zesmaal beslag te leggen op de landstitel. De KNVB Beker werd driemaal gewonnen. De club werkt momenteel – na de degradatie in 2010 – aan een terugkeer naar de Eredivisie.

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding