DuPont verlengt overeenkomst met Caterham F1 Team

Caterham F1 Team heeft zijn overeenkomst met DuPont Refinish verlengd voor 2012.

DuPont Refinish is hiermee voor het derde jaar op rij ‘Official Technical Supplier’. Men levert laksystemen ook voor de demonstratiewagens van het team en traint daarnaast de interne schadeherstellers.

Michael Maier, brand manager EMEA van DuPont Refinish: "We hebben hard gewerkt met het hele team van Caterham F1 om ervoor te zorgen dat de schadeherstellers over de meest efficiënte lakproducten beschikken. Ook beheersen ze de meest productieve laktechnieken zodat de stilstandtijd van elke wagen tot het absolute minimum beperkt blijft. Het team heeft dan de vrijheid om zich op de snelste rondetijden te concentreren."

Caterham heeft onlangs de Nederlandse autocoureur Guido van der Garde aangesteld als reserverijder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

DuPont verlengt overeenkomst met Caterham F1 Team - Automobielmanagement.nl

DuPont verlengt overeenkomst met Caterham F1 Team

Caterham F1 Team heeft zijn overeenkomst met DuPont Refinish verlengd voor 2012.

DuPont Refinish is hiermee voor het derde jaar op rij ‘Official Technical Supplier’. Men levert laksystemen ook voor de demonstratiewagens van het team en traint daarnaast de interne schadeherstellers.

Michael Maier, brand manager EMEA van DuPont Refinish: "We hebben hard gewerkt met het hele team van Caterham F1 om ervoor te zorgen dat de schadeherstellers over de meest efficiënte lakproducten beschikken. Ook beheersen ze de meest productieve laktechnieken zodat de stilstandtijd van elke wagen tot het absolute minimum beperkt blijft. Het team heeft dan de vrijheid om zich op de snelste rondetijden te concentreren."

Caterham heeft onlangs de Nederlandse autocoureur Guido van der Garde aangesteld als reserverijder.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding