Angus MacGyver, gespeeld door Richard Dean Anderson, was het hoofdpersonage in de vanaf 1985 uitgezonden tv-serie die zijn naam droeg. MacGyver is een buitengewoon handige ex-spion die met huis-tuin-en-keukenspullen (schoenveters, paperclips, theelepeltjes) de meest verschrikkelijke rampen wist te voorkomen. De aangewezen figuur, dacht Mercedes kennelijk, om in drie ‘webisodes’ een avontuur tussen goed en kwaad in beeld te brengen.

Anderson (1950) speelt in de mini-serie een op leeftijd gekomen MacGyver die zijn leven als geheim agent achter zich heeft gelaten en nu als zelfstandig klusjesman aan de kost probeert te komen. Hoe het verhaal zich zal ontvouwen is nog niet bekend, maar de trailer is alvast op YouTube gezet. Al naar gelang ieders voorkeur kan er een MacGyver met zijn oorspronkelijke stemgeluid worden bekeken, alsook een in het Duits nagesynchroniseerde versie. Dus wordt het "Die Jungs in der Agency reden nog immer von dir…" of "We still talk about you round the agency…"

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding