Porsche Panamera GTS ‘by Maria Sharapova’

Tennisster en Porsche-ambassadrice Maria Sharapova heeft voor haar interpretatie van de Porsche Panamera GTS een keuze gemaakt uit opties van Porsche Exclusive.

De schatrijke Sharapova deed dit na een bezoek aan haar geboortestad Sotsji. "Zelf zie ik mij behalve als atleet ook als designer. Ik heb al een collectie luxe-accessoires, stoffen en zelfs snoepwaren ontworpen",  aldus de Russische Sharapova. "Ik had nooit gedacht dat ik een auto aan mijn repertoire zou mogen toevoegen."  De witte Panamera GTS by Maria Sharapova’ onderscheidt zich door tal van opties uit het programma Porsche Exclusive.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Erg leuk dat ze dat doet, maar het is een vlag op een modderschuit. Deze auto blijft voor mensen met meer geld dan smaak en dat terwijl Aston Martin met de Rapide bewijst dat het wel mooi gedaan kan worden.

Geplaatst door: Ivan op
Porsche Panamera GTS ‘by Maria Sharapova’ - Automobielmanagement.nl

Porsche Panamera GTS ‘by Maria Sharapova’

Tennisster en Porsche-ambassadrice Maria Sharapova heeft voor haar interpretatie van de Porsche Panamera GTS een keuze gemaakt uit opties van Porsche Exclusive.

De schatrijke Sharapova deed dit na een bezoek aan haar geboortestad Sotsji. "Zelf zie ik mij behalve als atleet ook als designer. Ik heb al een collectie luxe-accessoires, stoffen en zelfs snoepwaren ontworpen",  aldus de Russische Sharapova. "Ik had nooit gedacht dat ik een auto aan mijn repertoire zou mogen toevoegen."  De witte Panamera GTS by Maria Sharapova’ onderscheidt zich door tal van opties uit het programma Porsche Exclusive.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Erg leuk dat ze dat doet, maar het is een vlag op een modderschuit. Deze auto blijft voor mensen met meer geld dan smaak en dat terwijl Aston Martin met de Rapide bewijst dat het wel mooi gedaan kan worden.

Geplaatst door: Ivan op