Centraal Beheer reclame met zelfrijdende auto (filmpje)

Centraal beheer komt met een nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial waarin de zelfrijdende auto centraal staat. Het thema van de commercial is: ‘De zelfrijdende auto. De technologie is er klaar voor. Wij ook’.

Zelfrijdende auto

De commercial laat zien hoe een man zich laat rijden door de zelfrijdende auto terwijl hij op de achterbank zit. De auto stopt automatisch voor het stoplicht, neemt automatisch de juiste afslag en wijkt moeiteloos uit voor gevaarlijke obstakels. Bij het verkeer rondom de auto gaat alles mis.

Even Apeldoorn bellen

Centraal Beheer meldt in een toelichting dat deze commercial werd opgenomen in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. De ongelukken werden met behulp van 10 sloopauto’s en een professioneel stuntteam in scène gezet.

De commercial is de 56e in de serie ‘Even Apeldoorn Bellen’ commercials. Bekijk onderstaand het filmpje.

 

 

Reacties

Smaken verschillen.

Geplaatst door: Monique Bakx op
Centraal Beheer reclame met zelfrijdende auto (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Centraal Beheer reclame met zelfrijdende auto (filmpje)

Centraal beheer komt met een nieuwe ‘Even Apeldoorn bellen’ commercial waarin de zelfrijdende auto centraal staat. Het thema van de commercial is: ‘De zelfrijdende auto. De technologie is er klaar voor. Wij ook’.

Zelfrijdende auto

De commercial laat zien hoe een man zich laat rijden door de zelfrijdende auto terwijl hij op de achterbank zit. De auto stopt automatisch voor het stoplicht, neemt automatisch de juiste afslag en wijkt moeiteloos uit voor gevaarlijke obstakels. Bij het verkeer rondom de auto gaat alles mis.

Even Apeldoorn bellen

Centraal Beheer meldt in een toelichting dat deze commercial werd opgenomen in Vilnius, de hoofdstad van Litouwen. De ongelukken werden met behulp van 10 sloopauto’s en een professioneel stuntteam in scène gezet.

De commercial is de 56e in de serie ‘Even Apeldoorn Bellen’ commercials. Bekijk onderstaand het filmpje.

 

 

Reacties

Smaken verschillen.

Geplaatst door: Monique Bakx op