Met de Shell City to City tour wordt aandacht gevraagd voor een unieke Lego-collectie, die vanaf vandaag verkrijgbaar is bij bemande Shell-stations. De collectie bestaat uit vier Lego-Ferrari’s met het allerkleinste opwindmotortje dat Lego ooit heeft gemaakt, een Shell-station, Finish & Podium-set en een Shell-truck. Nederland is één van de eerste landen ter wereld waar deze unieke Lego-collectie verkrijgbaar is. De collectie bevat ook twee poppetjes, een Scuderia-ingenieur en een ‘wetenschapper van Shell’.
Na de start bij het Rijksmuseum, maken zij een tussenstop in Zaanse Schans, om via Hindeloopen naar het noorden te reizen. Hier zullen de Shell-masters op het circuit van Assen de snelheid van de Ferrari-auto’s testen. Iedereen kan de reis en avonturen langs de toeristische trekpleisters en opmerkelijke monumenten van Nederland volgen via de Facebook-pagina van Shell en het Twitteraccount @Shellpromotions. De Lego-collectie is beschikbaar zolang de voorraad strekt.

 

http://www.shell.nl/lego

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding