BMW wint CCDNA Award

Tijdens de uitreiking van de CCDNA Awards zijn de meest klantgerichte bedrijven van Nederland bekendgemaakt. In de categorie Auto industrie werd BMW de winnaar. De winnaar van vorig jaar, Toyota, zakte naar de vierde plaats.

Voorafgaand aan de uitreiking deelden ruim 12.000 Nederlanders hun mening, zij beoordeelden bedrijven op hun klantgerichtheid. Daarmee claimt de CCDNA Awards de grootste publieksprijs te zijn die bedrijven op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland kunnen winnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

BMW wint CCDNA Award - Automobielmanagement.nl

BMW wint CCDNA Award

Tijdens de uitreiking van de CCDNA Awards zijn de meest klantgerichte bedrijven van Nederland bekendgemaakt. In de categorie Auto industrie werd BMW de winnaar. De winnaar van vorig jaar, Toyota, zakte naar de vierde plaats.

Voorafgaand aan de uitreiking deelden ruim 12.000 Nederlanders hun mening, zij beoordeelden bedrijven op hun klantgerichtheid. Daarmee claimt de CCDNA Awards de grootste publieksprijs te zijn die bedrijven op het gebied van klantgericht ondernemen in Nederland kunnen winnen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding