Volvo neemt afscheid van Zlatan Ibrahimovic (filmpje)

Volvo speelt met een reclamespotje voor de V90 mooi in op de aankondiging van Zlatan Ibrahimovic dat hij niet meer zal spelen in het Zweedse nationale voetbalteam.

Volvo neemt afscheid van Zlatan Ibrahimovic

De voetballer, die eerder voor Ajax speelde, heeft dat laten weten vlak voor de laatste wedstrijd van zijn land tijdens het EK in Frankrijk. Volvo laat Ibrahimovic en zijn gezin in het filmpje in een V90 één ruk terug rijden van Parijs naar zijn geboortestad Malmö, inclusief een tocht over de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden. Thuis stapt de Zweed uit om op het plaatselijke voetbalveldje zijn gele Zweden-shirt demonstratief aan het hek te hangen.

Bekijk onderstaand het filmpje. 

Volvo neemt afscheid van Zlatan Ibrahimovic (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Volvo neemt afscheid van Zlatan Ibrahimovic (filmpje)

Volvo speelt met een reclamespotje voor de V90 mooi in op de aankondiging van Zlatan Ibrahimovic dat hij niet meer zal spelen in het Zweedse nationale voetbalteam.

Volvo neemt afscheid van Zlatan Ibrahimovic

De voetballer, die eerder voor Ajax speelde, heeft dat laten weten vlak voor de laatste wedstrijd van zijn land tijdens het EK in Frankrijk. Volvo laat Ibrahimovic en zijn gezin in het filmpje in een V90 één ruk terug rijden van Parijs naar zijn geboortestad Malmö, inclusief een tocht over de Sontbrug tussen Denemarken en Zweden. Thuis stapt de Zweed uit om op het plaatselijke voetbalveldje zijn gele Zweden-shirt demonstratief aan het hek te hangen.

Bekijk onderstaand het filmpje.