Macabere video: Een Volvo kan je leven redden…..

Het is natuurlijk geen ‘officiële’ reclamespot van Volvo zelf. De Zweedse autobouwer heeft er, zo goed als zeker, ook niets mee te maken gehad.

Macabere video: Een Volvo kan je leven redden…..

Maar het macabere spotje dat de Duitse filmers Dorian Lebherz en Daniel Titz samen met de filmacademie van Baden-Württemberg hebben gemaakt, laat wel zien dat je op vele manieren de dood kunt vinden maar niet door een Volvo. Wel IN een Volvo, dat dan weer wel……….. Of Volvo het spotje achteraf heeft goedgekeurd, wordt in de annalen verder niet vermeld.

Bekijk onderstaand de video. 

Macabere video: Een Volvo kan je leven redden….. - Automobielmanagement.nl

Macabere video: Een Volvo kan je leven redden…..

Het is natuurlijk geen ‘officiële’ reclamespot van Volvo zelf. De Zweedse autobouwer heeft er, zo goed als zeker, ook niets mee te maken gehad.

Macabere video: Een Volvo kan je leven redden…..

Maar het macabere spotje dat de Duitse filmers Dorian Lebherz en Daniel Titz samen met de filmacademie van Baden-Württemberg hebben gemaakt, laat wel zien dat je op vele manieren de dood kunt vinden maar niet door een Volvo. Wel IN een Volvo, dat dan weer wel……….. Of Volvo het spotje achteraf heeft goedgekeurd, wordt in de annalen verder niet vermeld.

Bekijk onderstaand de video.