Michelin vernieuwt Bibendum logo

Tijdens de eerste Movin’On bijeenkomst voor duurzame mobiliteit in Montreal heeft Michelin haar vernieuwde Bibendum logo gepresenteerd.

In het vernieuwde logo is de Michelin-man in het centrum van het logo gepositioneerd. Hiermee wil de bandenproducent sterker de nadruk vestigen op de Bibendum, die van oudsher als ambassadeur fungeert van de pioniersrol van Michelin op het gebied van reizen. Het Bibendum-logo illustreert hiermee ook de expertise op het gebied van banden.

De tekst onder het logo moet duidelijk maken dat Michelin klaar is voor de toekomst van mobiliteit.

De Michelin man is al 120 jaar het symbool van de Michelin groep. Eind 2017 zal Michelin nog een tweede logo in gebruik nemen die duidelijk de link legt naar duurzame mobiliteit. Dit logo zal ook tijdens Movin’On worden gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Michelin vernieuwt Bibendum logo - Automobielmanagement.nl

Michelin vernieuwt Bibendum logo

Tijdens de eerste Movin’On bijeenkomst voor duurzame mobiliteit in Montreal heeft Michelin haar vernieuwde Bibendum logo gepresenteerd.

In het vernieuwde logo is de Michelin-man in het centrum van het logo gepositioneerd. Hiermee wil de bandenproducent sterker de nadruk vestigen op de Bibendum, die van oudsher als ambassadeur fungeert van de pioniersrol van Michelin op het gebied van reizen. Het Bibendum-logo illustreert hiermee ook de expertise op het gebied van banden.

De tekst onder het logo moet duidelijk maken dat Michelin klaar is voor de toekomst van mobiliteit.

De Michelin man is al 120 jaar het symbool van de Michelin groep. Eind 2017 zal Michelin nog een tweede logo in gebruik nemen die duidelijk de link legt naar duurzame mobiliteit. Dit logo zal ook tijdens Movin’On worden gelanceerd.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding