Beide partijen gaan de samenwerking verder intensiveren waarmee Opel een strategische partner voor Borussia Dortmund is geworden. Volgens Opel is de club onder leiding van Peter Bosz zeker een titelkandidaat. Daarnaast blijft het Duitse merk ook eersteklasser 1. FSV Mainz 05, die speelt in een Opel Arena, steunen.

Feyenoord
In mei verlengde Opel Nederland al het sponsorcontract met landskampioen Feyenoord tot 30 juni 2020 verlengd. In die periode blijft Opel exclusief mobiliteitspartner voor de Rotterdamse club. In dat kader levert Opel het complete wagenpark voor spelers, staf, jeugdvervoer en personeel. Verder is Opels Britse zustermerk Vauxhall op het internationale toneel sponsor van de vier nationale teams van Groot-Brittannië, dat zijn Engeland, Wales, Noord-Ierland en Schotland.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding