Bod van 150.000 euro voor oude Honda na filmpje op YouTube (filmpje)

Een 21 jaar oude Honda met een goede 225.000 kilometer op de teller heeft een bod opgeleverd van liefst 150.000 dollar op Ebay. Dat hoge bedrag is te danken aan een overtuigend en professioneel gemaakt filmpje op YouTube van de Amerikaanse regisseur Max Lanman.

Lanman wilde zijn vriendin Carrie en haar man helpen om een koper te vinden voor haar oude bak, die ze liefkozend de bijnaam Greenie had gegeven, en maakte daarom een waar reclamefilmpje met de aansprekende titel ‘Luxury is a State of Mind’. Dat filmpje was zo aanstekelijk dat het tot een grote belangstelling voor Greenie op YouTube en vervolgens op Ebay leidde. Helaas heeft het verhaal tot nu toe geen Happy End. Door een interne fout van de internet-veilingsite werd de verkoop ongeldig verklaard en moet het hele verhaal van voren af aan beginnen.

Bekijk onderstaand het filmpje. 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Bod van 150.000 euro voor oude Honda na filmpje op YouTube (filmpje) - Automobielmanagement.nl

Bod van 150.000 euro voor oude Honda na filmpje op YouTube (filmpje)

Een 21 jaar oude Honda met een goede 225.000 kilometer op de teller heeft een bod opgeleverd van liefst 150.000 dollar op Ebay. Dat hoge bedrag is te danken aan een overtuigend en professioneel gemaakt filmpje op YouTube van de Amerikaanse regisseur Max Lanman.

Lanman wilde zijn vriendin Carrie en haar man helpen om een koper te vinden voor haar oude bak, die ze liefkozend de bijnaam Greenie had gegeven, en maakte daarom een waar reclamefilmpje met de aansprekende titel ‘Luxury is a State of Mind’. Dat filmpje was zo aanstekelijk dat het tot een grote belangstelling voor Greenie op YouTube en vervolgens op Ebay leidde. Helaas heeft het verhaal tot nu toe geen Happy End. Door een interne fout van de internet-veilingsite werd de verkoop ongeldig verklaard en moet het hele verhaal van voren af aan beginnen.

Bekijk onderstaand het filmpje. 

 

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding