Continental Banden sponsort de Tour de France

Continental Banden wordt voor de komende vijf jaar een officiële sponsor van de Tour de France. In dat kader kan Continental de banden leveren voor alle officiële auto’s en motoren uit de Tour-karavaan, inclusief de rode Skoda waar de Tour-directie in rijdt.

De overeenkomst is getekend door Nikolai Setzer, in de Raad van Bestuur van Continental verantwoordelijk voor inkoop en de bandendivisie, en de directeur van de Tour de France Christian Prudhomme. "Dat Continental nu officieel partner wordt is een logische volgende stap in onze commitment voor de ontwikkeling en productie van high-tech banden voor racefietsen, het soort banden dat ook in de Tour de France wordt gebruikt," aldus Setzer bij de ondertekening in Parijs.

Negen ploegen 

Vorig jaar reden niet minder dan negen ploegen in de Tour op Continental-banden, inclusief die van de winnaar Chris Froome. Prudhomme noemde het op zijn beurt een groot symbool voor wielrennen dat een onderneming met 145 jaar bandenervaring als sponsor wil optreden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Continental Banden sponsort de Tour de France - Automobielmanagement.nl

Continental Banden sponsort de Tour de France

Continental Banden wordt voor de komende vijf jaar een officiële sponsor van de Tour de France. In dat kader kan Continental de banden leveren voor alle officiële auto’s en motoren uit de Tour-karavaan, inclusief de rode Skoda waar de Tour-directie in rijdt.

De overeenkomst is getekend door Nikolai Setzer, in de Raad van Bestuur van Continental verantwoordelijk voor inkoop en de bandendivisie, en de directeur van de Tour de France Christian Prudhomme. "Dat Continental nu officieel partner wordt is een logische volgende stap in onze commitment voor de ontwikkeling en productie van high-tech banden voor racefietsen, het soort banden dat ook in de Tour de France wordt gebruikt," aldus Setzer bij de ondertekening in Parijs.

Negen ploegen 

Vorig jaar reden niet minder dan negen ploegen in de Tour op Continental-banden, inclusief die van de winnaar Chris Froome. Prudhomme noemde het op zijn beurt een groot symbool voor wielrennen dat een onderneming met 145 jaar bandenervaring als sponsor wil optreden.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding