Vergelijkingssite bestegarage.nl overgenomen

Deze week is bekend geworden dat sinds 1 januari vergelijkings- en reviewsite bestegarage.nl is overgenomen door ondernemer Nic van Buttingha Wichers. De nieuwe eigenaar wil het platform naar een hoger niveau tillen.

Oud-eigenaren Steven Kop en Theo van Andel laten weten: “Maandelijks telt het platform 75 duizend consumenten die op basis van reviews en slimme algoritmes een betrouwbare garage vinden. We zijn er trots op dit mooie platform over te mogen dragen aan Nic. Hij is een energieke en slimme ondernemer.”

Van Buttingha Wichers heeft jarenlang ICT en ICT gerelateerde bedrijven gehad in de computer- verhuur en remarketing in binnen en buitenland. De komende tijd gaat hij ‘het gesprek aan met de gebruikers van het platform, zowel consumenten als autobedrijven, om de zeer uitgebreide mogelijkheden nog beter te kunnen benutten’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Vergelijkingssite bestegarage.nl overgenomen - Automobielmanagement.nl

Vergelijkingssite bestegarage.nl overgenomen

Deze week is bekend geworden dat sinds 1 januari vergelijkings- en reviewsite bestegarage.nl is overgenomen door ondernemer Nic van Buttingha Wichers. De nieuwe eigenaar wil het platform naar een hoger niveau tillen.

Oud-eigenaren Steven Kop en Theo van Andel laten weten: “Maandelijks telt het platform 75 duizend consumenten die op basis van reviews en slimme algoritmes een betrouwbare garage vinden. We zijn er trots op dit mooie platform over te mogen dragen aan Nic. Hij is een energieke en slimme ondernemer.”

Van Buttingha Wichers heeft jarenlang ICT en ICT gerelateerde bedrijven gehad in de computer- verhuur en remarketing in binnen en buitenland. De komende tijd gaat hij ‘het gesprek aan met de gebruikers van het platform, zowel consumenten als autobedrijven, om de zeer uitgebreide mogelijkheden nog beter te kunnen benutten’.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding