Louwman en Fietsvoordeelshop.nl gaan samenwerken

Louwman Group heeft per direct een belang genomen in Fietsvoordeelshop.nl. Door de krachtenbundeling kan Fietsvoordeelshop.nl zijn groeiplannen sneller realiseren. Louwman Group versterkt door de samenwerking haar ambitie om zakelijke en particuliere klanten een ’totaalconcept voor mobiliteit’ aan te bieden.

Fietsvoordeelshop.nl exploiteert een online platform en een aantal fysieke vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Eindhoven, Heerhugowaard, Opmeer en Utrecht (De Meern). Directeur Mark Vriend: “Door de samenwerking met Louwman Group komt onze groei in een hogere versnelling. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.”

Mobiliteitsoplossing

“Louwman Group heeft de ambitie om iedere consument de best passende mobiliteitsoplossing te bieden. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen, aldus Willem Verschuur, die als directeur de divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group leidt.

Beide familiebedrijven, waarin vakmanschap en het verlenen van een uitstekende service hoog in het vaandel staan, zien er naar uit om gezamenlijk klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Reacties

[…] van de transformatie naar mobiliteitsleverancier. Meest recente voorbeeld is Louwman Group dat recent een minderheidsbelang heeft genomen in Fietsvoordeelshop.nl. De concrete invulling van de samenwerking wordt later deze maand bekendgemaakt vertelt […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Autoretail omarmt de fiets op
Louwman en Fietsvoordeelshop.nl gaan samenwerken - Automobielmanagement.nl

Louwman en Fietsvoordeelshop.nl gaan samenwerken

Louwman Group heeft per direct een belang genomen in Fietsvoordeelshop.nl. Door de krachtenbundeling kan Fietsvoordeelshop.nl zijn groeiplannen sneller realiseren. Louwman Group versterkt door de samenwerking haar ambitie om zakelijke en particuliere klanten een ’totaalconcept voor mobiliteit’ aan te bieden.

Fietsvoordeelshop.nl exploiteert een online platform en een aantal fysieke vestigingen in Amersfoort, Amstelveen, Eindhoven, Heerhugowaard, Opmeer en Utrecht (De Meern). Directeur Mark Vriend: “Door de samenwerking met Louwman Group komt onze groei in een hogere versnelling. Wij willen op meer plaatsen winkels openen, maar zien ook online grote kansen om verder door te groeien.”

Mobiliteitsoplossing

“Louwman Group heeft de ambitie om iedere consument de best passende mobiliteitsoplossing te bieden. Louwman Group en Fietsvoordeelshop.nl gaan een intensieve samenwerking aan om de vraag naar mobiliteit, waar (elektrische) fietsen een belangrijk onderdeel van zijn, in te vullen, aldus Willem Verschuur, die als directeur de divisie Innovation, Digital & Data van Louwman Group leidt.

Beide familiebedrijven, waarin vakmanschap en het verlenen van een uitstekende service hoog in het vaandel staan, zien er naar uit om gezamenlijk klanten nog beter van dienst te kunnen zijn.

Reacties

[…] van de transformatie naar mobiliteitsleverancier. Meest recente voorbeeld is Louwman Group dat recent een minderheidsbelang heeft genomen in Fietsvoordeelshop.nl. De concrete invulling van de samenwerking wordt later deze maand bekendgemaakt vertelt […]

Geplaatst door: Automobielmanagement.nl > Autoretail omarmt de fiets op