Lloyd Motor Group telt 36 vestigingen in het noorden van Engeland en zuiden van Schotland en voert merken als BMW, Jaguar, Land Rover, Mini, Volvo, Kia en Honda alsmede BMW- en Honda-motorfietsen. BCA verhandelt rond de 3,5 miljoen voertuigen per jaar en is ook eigenaar van het grote veiling- en autocomplex in Barneveld.

Directeur Sam Lloyd van de gelijknamige motorgroep: “BCA brengt een unieke mix van technologie, remarketing en voortdurende investering in innovatie om ons programma voor gebruikte auto’s te ondersteunen.’’ Adam Lish, hoofd new business bij BCA, voegt daar aan toe: “We zijn erg blij dat we deze exclusieve samenwerking met Lloyd Motor Group aan kunnen gaan. Dit levert een uitstekende selectie hoge kwaliteit occasions voor onze kopers.’’

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding