MG verlengt fabrieksgarantie tot 7 jaar

MG verlengt de fabriekgarantie voor de ZS EV en de nieuwe EHS Plug-in Hybrid. De garantie gaat per 1 januari 2021 van 5 jaar naar 7 jaar en 150.000 kilometer. De langere garantietermijn gaat ook gelden voor MG-kopers die in 2019 en 2020 hun auto hebben aangeschaft.

Ook alle toekomstige modellen van het automerk worden vanaf 1 januari standaard geleverd met 7 jaar en 150.000 km fabrieksgarantie. Dit laat MG in een verklaring weten. De verlengde fabrieksgarantie geldt voor het gehele voertuig inclusief de elektrische aandrijfcomponenten, zoals de lithium-ion batterij en de elektromotor. De anti-corrosiegarantie van de MG ZS EV en MG EHS Plug-in Hybrid bedraagt eveneens 7 jaar en in dit geval zonder kilometerbeperking.

Ook voor bestaande klanten

Voor klanten die in 2019 en 2020 een nieuwe MG hebben aangeschaft, wordt de fabrieksgarantie gratis geüpgraded naar de nieuwe voorwaarden. Bovendien behouden zij de fabrieksgarantie van 8 jaar/150.000 km op de lithium-ion batterij die momenteel van kracht is.

MG verlengt fabrieksgarantie tot 7 jaar - Automobielmanagement.nl

MG verlengt fabrieksgarantie tot 7 jaar

MG verlengt de fabriekgarantie voor de ZS EV en de nieuwe EHS Plug-in Hybrid. De garantie gaat per 1 januari 2021 van 5 jaar naar 7 jaar en 150.000 kilometer. De langere garantietermijn gaat ook gelden voor MG-kopers die in 2019 en 2020 hun auto hebben aangeschaft.

Ook alle toekomstige modellen van het automerk worden vanaf 1 januari standaard geleverd met 7 jaar en 150.000 km fabrieksgarantie. Dit laat MG in een verklaring weten. De verlengde fabrieksgarantie geldt voor het gehele voertuig inclusief de elektrische aandrijfcomponenten, zoals de lithium-ion batterij en de elektromotor. De anti-corrosiegarantie van de MG ZS EV en MG EHS Plug-in Hybrid bedraagt eveneens 7 jaar en in dit geval zonder kilometerbeperking.

Ook voor bestaande klanten

Voor klanten die in 2019 en 2020 een nieuwe MG hebben aangeschaft, wordt de fabrieksgarantie gratis geüpgraded naar de nieuwe voorwaarden. Bovendien behouden zij de fabrieksgarantie van 8 jaar/150.000 km op de lithium-ion batterij die momenteel van kracht is.