Winkelketen verkoopt Citroën Ami in België

De Franse winkelketen Fnac gaat het mini-voertuig Ami van Citroën ook verkopen en verhuren in haar filialen in België en Spanje. Het tweepersoons elektrische voertuigje is te huur vanaf 19,99 euro per maand met een aanbetaling van 3.408 euro of te koop vanaf 6.990 euro. Het elektrische autootje heeft een 8 pk elektromotor, een accu van 5,5 kWh en een topsnelheid van 45 kilometer per uur.

Daarom komt Citroën met de elektrische Ami

Fnac, dat boeken, elektronica maar ook tuin- en woningartikelen verkoopt, heeft sinds vorig jaar zomer al een speciale Ami Space in 18 van haar Franse filialen. Daar kunnen klanten het voertuig van Citroën bekijken en desgewenst ook kopen of huren. Die activiteit wordt nu wat België betreft uitgebreid naar twee vestigingen in Brussel, één in Luik en één in Gent. Online samenstellen en bestellen via de site van Fnac is eveneens mogelijk. Citroën levert de Ami wel zelf rechtstreeks bij de klant af.

Lees ook:
Daarom komt Citroën met de elektrische Ami

Winkelketen verkoopt Citroën Ami in België - Automobielmanagement.nl

Winkelketen verkoopt Citroën Ami in België

De Franse winkelketen Fnac gaat het mini-voertuig Ami van Citroën ook verkopen en verhuren in haar filialen in België en Spanje. Het tweepersoons elektrische voertuigje is te huur vanaf 19,99 euro per maand met een aanbetaling van 3.408 euro of te koop vanaf 6.990 euro. Het elektrische autootje heeft een 8 pk elektromotor, een accu van 5,5 kWh en een topsnelheid van 45 kilometer per uur.

Daarom komt Citroën met de elektrische Ami

Fnac, dat boeken, elektronica maar ook tuin- en woningartikelen verkoopt, heeft sinds vorig jaar zomer al een speciale Ami Space in 18 van haar Franse filialen. Daar kunnen klanten het voertuig van Citroën bekijken en desgewenst ook kopen of huren. Die activiteit wordt nu wat België betreft uitgebreid naar twee vestigingen in Brussel, één in Luik en één in Gent. Online samenstellen en bestellen via de site van Fnac is eveneens mogelijk. Citroën levert de Ami wel zelf rechtstreeks bij de klant af.

Lees ook:
Daarom komt Citroën met de elektrische Ami