IAA München trekt meer dan duizend exposanten

Op de IAA Mobility 2021, van 7 tot en met 12 september in München, zijn ruim duizend exposanten vertegenwoordigd. Daaronder is een groot aantal autofabrikanten maar velen laten verstek gaan. Bij het evenement gelden nog altijd strikte coronabeperkingen zoals verplichte mondmaskers en afstand houden.

“IAA Mobility 2021 in München wordt het grootste en meest moderne mobiliteitsevenement in de wereld en sluit perfect aan bij een tijd waarin Europa zich heeft voorgenomen om het eerste klimaatneutrale continent te worden. Verkeer speelt een hoofdrol in dit scenario,’’ zegt directeur Jürgen Mindel van het organiserende Verband der Automobilindustrie VDA. “Wij brengen de sectoren die in de toekomst bij elkaar horen, automotive, digitaal, fietsen en stedelijke planning, nu al samen. We presenteren nieuwe concepten en nodigen bezoekers uit om te debatteren over de juiste weg naar een klimaatneutrale toekomst.’’ IAA Mobility 2021 vindt niet alleen in het evenementencomplex van München maar ook op een groot aantal locaties in en rond de stad plaats.

Deelnemers

Tot de deelnemende automerken behoren Audi, BMW, Cupra, Dacia, Ford, Genesis, Great Wall (met ORA en WEY), Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Mircolino, Polestar, Porsche, Rinspeed, Renault, Smart, Trasco, Volkswagen en Xpeng Motors. Grootste afwezige is Stellantis met onder meer het Duitse Opel. De aanwezige toeleveranciers zijn Bosch, Brose, Continental, Faurecia, Hella, Hyundai MOBIS, Kirchhoff, Magna, Mahle, Michelin, Muba, Schaeffler, Samsung, Siemens, Valeo, Velodyne Lidar, Webasto en ZF. Verder is er ook nog een groot aantal exposanten in de sector ‘Fietsen en Micromobiliteit’.

IAA München trekt meer dan duizend exposanten - Automobielmanagement.nl

IAA München trekt meer dan duizend exposanten

Op de IAA Mobility 2021, van 7 tot en met 12 september in München, zijn ruim duizend exposanten vertegenwoordigd. Daaronder is een groot aantal autofabrikanten maar velen laten verstek gaan. Bij het evenement gelden nog altijd strikte coronabeperkingen zoals verplichte mondmaskers en afstand houden.

“IAA Mobility 2021 in München wordt het grootste en meest moderne mobiliteitsevenement in de wereld en sluit perfect aan bij een tijd waarin Europa zich heeft voorgenomen om het eerste klimaatneutrale continent te worden. Verkeer speelt een hoofdrol in dit scenario,’’ zegt directeur Jürgen Mindel van het organiserende Verband der Automobilindustrie VDA. “Wij brengen de sectoren die in de toekomst bij elkaar horen, automotive, digitaal, fietsen en stedelijke planning, nu al samen. We presenteren nieuwe concepten en nodigen bezoekers uit om te debatteren over de juiste weg naar een klimaatneutrale toekomst.’’ IAA Mobility 2021 vindt niet alleen in het evenementencomplex van München maar ook op een groot aantal locaties in en rond de stad plaats.

Deelnemers

Tot de deelnemende automerken behoren Audi, BMW, Cupra, Dacia, Ford, Genesis, Great Wall (met ORA en WEY), Hyundai, Kia, Mercedes-Benz, Mircolino, Polestar, Porsche, Rinspeed, Renault, Smart, Trasco, Volkswagen en Xpeng Motors. Grootste afwezige is Stellantis met onder meer het Duitse Opel. De aanwezige toeleveranciers zijn Bosch, Brose, Continental, Faurecia, Hella, Hyundai MOBIS, Kirchhoff, Magna, Mahle, Michelin, Muba, Schaeffler, Samsung, Siemens, Valeo, Velodyne Lidar, Webasto en ZF. Verder is er ook nog een groot aantal exposanten in de sector ‘Fietsen en Micromobiliteit’.