PSI is één van de grootste en meest ervaren leveranciers van geïntegreerde turnkey oplossingen op het gebied van alternatieve aandrijfbronnen, omschrijft GM. De door PSI aangepaste auto’s blijven wel vallen onder de vijf jaar of 60.000 mijl garantie van Chevrolet en GMC.

Met de nieuwe modellen biedt General Motors meer dan 12 auto’s en crossovers op alternatieve energie, waaronder de Chevrolet Bolt EV. "Door meer keus te bieden helpen we commerciële en overheids fleetseigenaren om hun brandstofverbruik, brandstofkosten en emissie te reduceren door alternatieve brandstoffen of EV’s in te zetten in plaats van de traditionele benzine," zegt Ed Peper, vice-president GM Fleet voor de Verenigde Staten. De Amerikaanse regering heeft eerder aangekondigd een netwerk van ‘corridors’ voor ‘alternative fuel’ of AV-auto’s aan te zullen leggen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding