Hyundai i30 lager geprijsd dan verwacht

De nieuwe ‘Europese Koreaan’ is vanaf 17 duizend euro te koop. Hij staat op 2 juli bij de dealers.

De prijs is uiteindelijk vijfhonderd euro lager dan eerder op de website www.i30.nl was aangekondigd. De dieselversies zijn zevenhonderd euro goedkoper uitgepakt. De goedkoopste (1.6 CRDI) is er vanaf 20,5 duizend euro. Het is voor Hyundai belangrijk dat deze nieuwe auto aanslaat omdat het merk zich ten doel heeft gesteld medio 2010 bij de topvijf van de grootste en succesvolste autoproducenten van de wereld te behoren. Een succesvol model in de populaire c-klasse is daarvoor onmisbaar. De i30 is de evenknie van de Kia c’eed. De auto’s worden voorlopig in Korea gebouwd totdat de nieuwe fabriek in Tsjechië klaar is in 2009.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Hyundai i30 lager geprijsd dan verwacht - Automobielmanagement.nl

Hyundai i30 lager geprijsd dan verwacht

De nieuwe ‘Europese Koreaan’ is vanaf 17 duizend euro te koop. Hij staat op 2 juli bij de dealers.

De prijs is uiteindelijk vijfhonderd euro lager dan eerder op de website www.i30.nl was aangekondigd. De dieselversies zijn zevenhonderd euro goedkoper uitgepakt. De goedkoopste (1.6 CRDI) is er vanaf 20,5 duizend euro. Het is voor Hyundai belangrijk dat deze nieuwe auto aanslaat omdat het merk zich ten doel heeft gesteld medio 2010 bij de topvijf van de grootste en succesvolste autoproducenten van de wereld te behoren. Een succesvol model in de populaire c-klasse is daarvoor onmisbaar. De i30 is de evenknie van de Kia c’eed. De auto’s worden voorlopig in Korea gebouwd totdat de nieuwe fabriek in Tsjechië klaar is in 2009.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding