Opel lanceert nieuw merk GSe

Opel zal een nieuw merk onder de bij veel Opel-rijders bekende naam GSe lanceren voor sportieve, top-of-the-range versies van haar elektrische auto’s. Toekomstige klanten van GSe krijgen een ‘chassis set-up die zorgt voor een hoog niveau aan rijplezier en engagement’ laat Opel weten.

Opel Manta GSeOpel (2022)

“Ik ben erg blij om de terugkeer in de onmiddellijke toekomst van GSe als ons top-of-the-range, sportieve sub-merk aan te kondigen. We hebben opnieuw inspiratie gehaald uit ons rijke erfgoed en dat deden we voor ons nieuwe hoogst-gewaardeerde en pure ontwerp met een moderne draai. In de toekomst zal het label GSe niet alleen staan voor dynamische en lekker rijdende auto’s maar ook voor Grand Sport Electric, wat volledig overeenkomt met onze ambitieuze plannen om een volledig elektrisch merk te worden,” aldus ceo Florian Huettl.

Opel heeft recent de Manta GSe gepresenteerd die een moderne versie is van de legendarische Manta uit de jaren 1970. “Die laat zien hoe tijdloos de lijnen van 1970 vandaag de dag nog zijn. Wat in die tijd als beeldend en onverholen werd beschouwd sluit nog steeds perfect aan bij de hedendaagse ontwerpfilosofie van Opel,” voegt Opel er nog aan toe.

Lees ook:

‘Opel gaat nog eens duizend banen schrappen’ 

Reageren
500 tekens over
Opel lanceert nieuw merk GSe - Automobielmanagement.nl

Opel lanceert nieuw merk GSe

Opel zal een nieuw merk onder de bij veel Opel-rijders bekende naam GSe lanceren voor sportieve, top-of-the-range versies van haar elektrische auto’s. Toekomstige klanten van GSe krijgen een ‘chassis set-up die zorgt voor een hoog niveau aan rijplezier en engagement’ laat Opel weten.

Opel Manta GSeOpel (2022)

“Ik ben erg blij om de terugkeer in de onmiddellijke toekomst van GSe als ons top-of-the-range, sportieve sub-merk aan te kondigen. We hebben opnieuw inspiratie gehaald uit ons rijke erfgoed en dat deden we voor ons nieuwe hoogst-gewaardeerde en pure ontwerp met een moderne draai. In de toekomst zal het label GSe niet alleen staan voor dynamische en lekker rijdende auto’s maar ook voor Grand Sport Electric, wat volledig overeenkomt met onze ambitieuze plannen om een volledig elektrisch merk te worden,” aldus ceo Florian Huettl.

Opel heeft recent de Manta GSe gepresenteerd die een moderne versie is van de legendarische Manta uit de jaren 1970. “Die laat zien hoe tijdloos de lijnen van 1970 vandaag de dag nog zijn. Wat in die tijd als beeldend en onverholen werd beschouwd sluit nog steeds perfect aan bij de hedendaagse ontwerpfilosofie van Opel,” voegt Opel er nog aan toe.

Lees ook:

‘Opel gaat nog eens duizend banen schrappen’