VinFast maakt NL-première op EV Experience

Het Vietnamese Vinfast maakt zijn Nederlandse première tijdens The EV Experience die dit weekend wordt gehouden op het circuit van Zandvoort. Vinfast toont daar de twee eerste EV-modellen, de VF 8 en VF 9.

Vinfast heeft net de eerste honderd VF8’s afgeleverd in Vietnam zelf en hoopt de volgende serie van vijfduizend te exporteren naar de VS, Canada en Europa.Vinfast (2022)

Vinfast biedt daarmee Nederlandse en Europese consumenten de mogelijkheid ‘om de smart technologie voorzieningen die EV’s verbinden met alle aspecten van leven, inclusief werken en winkelen, en entertainment on-the-go te ontdekken en te ervaren’, stelt het automerk in een persbericht. Op de stand biedt Vinfast ook informatie over de producten zelf, services en financiële mogelijkheden.

“Nederland is een van de drie sleutelmarkten voor Vinfast in Europa en behoort ook tot de meest ontwikkelde EV-markten op het continent,” aldus Ho Thang Huong, Ceo van Vinfast Europe. “Nederlanders geven om het milieu en omhelzen elektrificatie. Ons doel is om onze milieuvriendelijke EV-producten die zijn ontworpen en gefabriceerd met Europese technologieën dé keus te maken voor Nederlandse consumenten waarmee we bijdragen aan het versnellen van de elektrificatie in Nederland.” Vinfast heeft net de eerste honderd VF8’s afgeleverd in Vietnam zelf en hoopt de volgende serie van vijfduizend te exporteren naar de VS, Canada en Europa.

Lees ook:

Vinfast opent 5 showrooms in Nederland

VinFast maakt NL-première op EV Experience - Automobielmanagement.nl

VinFast maakt NL-première op EV Experience

Het Vietnamese Vinfast maakt zijn Nederlandse première tijdens The EV Experience die dit weekend wordt gehouden op het circuit van Zandvoort. Vinfast toont daar de twee eerste EV-modellen, de VF 8 en VF 9.

Vinfast heeft net de eerste honderd VF8’s afgeleverd in Vietnam zelf en hoopt de volgende serie van vijfduizend te exporteren naar de VS, Canada en Europa.Vinfast (2022)

Vinfast biedt daarmee Nederlandse en Europese consumenten de mogelijkheid ‘om de smart technologie voorzieningen die EV’s verbinden met alle aspecten van leven, inclusief werken en winkelen, en entertainment on-the-go te ontdekken en te ervaren’, stelt het automerk in een persbericht. Op de stand biedt Vinfast ook informatie over de producten zelf, services en financiële mogelijkheden.

“Nederland is een van de drie sleutelmarkten voor Vinfast in Europa en behoort ook tot de meest ontwikkelde EV-markten op het continent,” aldus Ho Thang Huong, Ceo van Vinfast Europe. “Nederlanders geven om het milieu en omhelzen elektrificatie. Ons doel is om onze milieuvriendelijke EV-producten die zijn ontworpen en gefabriceerd met Europese technologieën dé keus te maken voor Nederlandse consumenten waarmee we bijdragen aan het versnellen van de elektrificatie in Nederland.” Vinfast heeft net de eerste honderd VF8’s afgeleverd in Vietnam zelf en hoopt de volgende serie van vijfduizend te exporteren naar de VS, Canada en Europa.

Lees ook:

Vinfast opent 5 showrooms in Nederland