Nissan's Infiniti ook in Europa

Nissan wil het luxemodel Infiniti volgend jaar in Europa op de markt te brengen.

Dat heeft Hoofd Europa bij Infiniti, Jim Bright, meegedeeld in Automobilwoche. De Infiniti is al een groot succes in de VS en Rusland en kan volgens Nissan vanaf eind volgend jaar ook in de Europese showroom staan. Gezien de zware concurrentie in dit segment mikt Nissan voorlopig niet op hoge verkoopcijfers. Het Japanse merk hoopt dat de geselecteerde dealers na een jaar of vijf gemiddeld vijfhonderd wagens per jaar kunnen afzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nissan's Infiniti ook in Europa - Automobielmanagement.nl

Nissan's Infiniti ook in Europa

Nissan wil het luxemodel Infiniti volgend jaar in Europa op de markt te brengen.

Dat heeft Hoofd Europa bij Infiniti, Jim Bright, meegedeeld in Automobilwoche. De Infiniti is al een groot succes in de VS en Rusland en kan volgens Nissan vanaf eind volgend jaar ook in de Europese showroom staan. Gezien de zware concurrentie in dit segment mikt Nissan voorlopig niet op hoge verkoopcijfers. Het Japanse merk hoopt dat de geselecteerde dealers na een jaar of vijf gemiddeld vijfhonderd wagens per jaar kunnen afzetten.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding