Dacia Duster gooit SUV-markt opnieuw open

Dat Dacia met de 4×4 Duster naar Genève kwam was geen nieuws. Wel de prijs: net geen zeventienduizend euro. Een prijskraker in het segment van de eerste orde.

Ondanks dat het segment toch behoorlijk onder druk staat zal de Duster – ongelukkig gekozen naam – zonder twijfel veel berijders over de streep trekken. De Duster start met de 1.6 versie 110 pk en 4×2 aandrijving en gaat 13.990 euro kosten. De wat luxere Ambiance-versie beschikt over onder meer zij- en gordijnairbags, dakrails, elektrische ramen voor en een meer aangekleed interieur en komt op 14.990 euro.

In 4×4-versie kost de Ambiance-versie met 1.6 motor 16.990 euro. De Lauréate-uitvoering voegt hier nog airco, lichtmetaal (16 inch) en mistlampen aan toe en kost 16.390 euro (4×2) of 18.390 euro (4×4).  Dieselen kan met een 110 pk 1.5 dCi en kost 18.990 euro voor de 4×2 Ambiant-versie. De 4×4 variant kost 20.990. De Dacia Lauréate-versies kosten respectievelijk 20.390 en 22.390 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wat zijn die Dacia’s toch een vreselijk lelijke auto’s. Dat ze nou ook al een 4×4 uitbrengen is al erg genoeg.

Geplaatst door: Bonno op

Qua uiterlijk past deze Dacia tussen veel andere SUV’s. De vraag is vooral wat de rijeigenschappen zullen zijn. Ik wacht de eerste test met belangstelling af.

Geplaatst door: Tom op

OOK LEVERBAAR MET LPG??????

Geplaatst door: henkie op
Dacia Duster gooit SUV-markt opnieuw open - Automobielmanagement.nl

Dacia Duster gooit SUV-markt opnieuw open

Dat Dacia met de 4×4 Duster naar Genève kwam was geen nieuws. Wel de prijs: net geen zeventienduizend euro. Een prijskraker in het segment van de eerste orde.

Ondanks dat het segment toch behoorlijk onder druk staat zal de Duster – ongelukkig gekozen naam – zonder twijfel veel berijders over de streep trekken. De Duster start met de 1.6 versie 110 pk en 4×2 aandrijving en gaat 13.990 euro kosten. De wat luxere Ambiance-versie beschikt over onder meer zij- en gordijnairbags, dakrails, elektrische ramen voor en een meer aangekleed interieur en komt op 14.990 euro.

In 4×4-versie kost de Ambiance-versie met 1.6 motor 16.990 euro. De Lauréate-uitvoering voegt hier nog airco, lichtmetaal (16 inch) en mistlampen aan toe en kost 16.390 euro (4×2) of 18.390 euro (4×4).  Dieselen kan met een 110 pk 1.5 dCi en kost 18.990 euro voor de 4×2 Ambiant-versie. De 4×4 variant kost 20.990. De Dacia Lauréate-versies kosten respectievelijk 20.390 en 22.390 euro.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

Wat zijn die Dacia’s toch een vreselijk lelijke auto’s. Dat ze nou ook al een 4×4 uitbrengen is al erg genoeg.

Geplaatst door: Bonno op

Qua uiterlijk past deze Dacia tussen veel andere SUV’s. De vraag is vooral wat de rijeigenschappen zullen zijn. Ik wacht de eerste test met belangstelling af.

Geplaatst door: Tom op

OOK LEVERBAAR MET LPG??????

Geplaatst door: henkie op