Nieuwe Meriva blijft onder 18.000 euro

De nieuwe Opel Meriva debuteert vandaag op het 80e Autosalon van Genève. Het instapmodel met 1.4-liter benzinemotor (100 pk) is in Nederland verkrijgbaar vanaf 17.995,- euro.

De Opel Meriva IS verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus: Selection, Edition en Cosmo. In de basis kiest Opel voor actieve en passieve veiligheid, met onder andere ESP (Electronic Stability Program), front-airbags, zij- en gordijnairbags, waarschuwingsysteem veiligheidsgordels, adaptieve remlichten, het Opel Pedal release system en ISOFIX voor de buitenste zitplaatsen achterin.

De instapversie Selection is standaard uitgerust met de FlexSpace en FlexDoors systemen, maar ook de ruimtebesparende elektronische handrem, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische bedienbare ramen vóór, centrale deurvergendeling met afstandsbediening, FlexFloor Het uitrustingsniveau Edition beschikt bovendien over een boardcomputer, een radio CD300 CD/MP3-speler en het FlexRail opbergsysteem tussen de voorstoelen inclusief bekerhouder en middenarmsteun voor. Zij- en gordijnairbags zijn standaard vanaf Edition. Voor het interieur kan de klant kiezen uit vier kleurencombinaties. Bovenop de uitrusting van Edition biedt het meest luxe uitrustingsniveau, Cosmo, elektrische bedienbare ramen vóór en achter, mistlampen vóór, cruise control, een lederen  stuurwiel met stuurwielbediening, donker getint glas op achterste zijruiten en achterruit en 16" lichtmetalen velgen. Het uitrustingsniveau Cosmo is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties voor het interieur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Nieuwe Meriva blijft onder 18.000 euro - Automobielmanagement.nl

Nieuwe Meriva blijft onder 18.000 euro

De nieuwe Opel Meriva debuteert vandaag op het 80e Autosalon van Genève. Het instapmodel met 1.4-liter benzinemotor (100 pk) is in Nederland verkrijgbaar vanaf 17.995,- euro.

De Opel Meriva IS verkrijgbaar in drie uitrustingsniveaus: Selection, Edition en Cosmo. In de basis kiest Opel voor actieve en passieve veiligheid, met onder andere ESP (Electronic Stability Program), front-airbags, zij- en gordijnairbags, waarschuwingsysteem veiligheidsgordels, adaptieve remlichten, het Opel Pedal release system en ISOFIX voor de buitenste zitplaatsen achterin.

De instapversie Selection is standaard uitgerust met de FlexSpace en FlexDoors systemen, maar ook de ruimtebesparende elektronische handrem, elektrisch bedienbare en verwarmbare buitenspiegels, elektrische bedienbare ramen vóór, centrale deurvergendeling met afstandsbediening, FlexFloor Het uitrustingsniveau Edition beschikt bovendien over een boardcomputer, een radio CD300 CD/MP3-speler en het FlexRail opbergsysteem tussen de voorstoelen inclusief bekerhouder en middenarmsteun voor. Zij- en gordijnairbags zijn standaard vanaf Edition. Voor het interieur kan de klant kiezen uit vier kleurencombinaties. Bovenop de uitrusting van Edition biedt het meest luxe uitrustingsniveau, Cosmo, elektrische bedienbare ramen vóór en achter, mistlampen vóór, cruise control, een lederen  stuurwiel met stuurwielbediening, donker getint glas op achterste zijruiten en achterruit en 16" lichtmetalen velgen. Het uitrustingsniveau Cosmo is verkrijgbaar in drie kleurcombinaties voor het interieur.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding