Tata Nano kan in de brand vliegen

Indiase media hebben bericht dat de Tata Nano inmiddels in drie gevallen vlam zou hebben gevat. De fabrikant doet onderzoek naar de oorzaak.

Tata heeft problemen met zijn kleine Nano, de goedkoopste auto. De drie bekende gevallen zijn ongeveer op gelijke wijze verlopen: er zou eerst rookontwikkeling zijn geweest langs de stuurkolom waarna brand ontstaat. Het zou om kortsluiting kunnen gaan, aldus een woordvoerder van Tata in The Times of India. Twee van de drie auto’s zijn inmiddels naar de werkplaats gehaald maar Tata heeft geen recall-actie gepland.  Nieuw uit te leveren Nano’s moeten wel extra worden gecontroleerd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Tata Nano kan in de brand vliegen - Automobielmanagement.nl

Tata Nano kan in de brand vliegen

Indiase media hebben bericht dat de Tata Nano inmiddels in drie gevallen vlam zou hebben gevat. De fabrikant doet onderzoek naar de oorzaak.

Tata heeft problemen met zijn kleine Nano, de goedkoopste auto. De drie bekende gevallen zijn ongeveer op gelijke wijze verlopen: er zou eerst rookontwikkeling zijn geweest langs de stuurkolom waarna brand ontstaat. Het zou om kortsluiting kunnen gaan, aldus een woordvoerder van Tata in The Times of India. Twee van de drie auto’s zijn inmiddels naar de werkplaats gehaald maar Tata heeft geen recall-actie gepland.  Nieuw uit te leveren Nano’s moeten wel extra worden gecontroleerd.

 

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding