AM-stemmer twijfelt over identiteit Volvo onder Geely

Of Volvo zijn eigen identiteit behoudt onder leiding van het Chinese Geely is volgens de stemmers op de AM-poll twijfelachtig.

45 procent verwacht dat het Zweedse merk echte, herkenbare Volvo’s zal blijven uitbrengen. Daarentegen vinkte een iets grotere groep (48 procent) juist optie twee aan – ‘het wordt een anoniem merk’. Zeven procent van de stemmers had geen mening over dit onderwerp.

Voor de nieuwe stelling blijft Automobiel Management in China. Deze week maakte  Landwind een herstart in Nederland. Vijf jaar later flopte het Chinese merk, na een beroerde crashtestscore en de daaruit volgende stroom negatieve publiciteit. Wat denkt u: lukt het ditmaal wel, met het nieuwe model CV9? U kunt nu uw stem uitbrengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

mooie foto!

Geplaatst door: harrie op
AM-stemmer twijfelt over identiteit Volvo onder Geely - Automobielmanagement.nl

AM-stemmer twijfelt over identiteit Volvo onder Geely

Of Volvo zijn eigen identiteit behoudt onder leiding van het Chinese Geely is volgens de stemmers op de AM-poll twijfelachtig.

45 procent verwacht dat het Zweedse merk echte, herkenbare Volvo’s zal blijven uitbrengen. Daarentegen vinkte een iets grotere groep (48 procent) juist optie twee aan – ‘het wordt een anoniem merk’. Zeven procent van de stemmers had geen mening over dit onderwerp.

Voor de nieuwe stelling blijft Automobiel Management in China. Deze week maakte  Landwind een herstart in Nederland. Vijf jaar later flopte het Chinese merk, na een beroerde crashtestscore en de daaruit volgende stroom negatieve publiciteit. Wat denkt u: lukt het ditmaal wel, met het nieuwe model CV9? U kunt nu uw stem uitbrengen.

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Reacties

mooie foto!

Geplaatst door: harrie op