Business Lease heeft eerste oplaadbare lease-Prius

Business Lease heeft de primeur van de eerste oplaadbare Toyota Prius in zijn leasevloot.

Deze aangepaste versie van de hybride Toyota kan grote afstanden volledig elektrisch aangedreven afleggen. Een gewone Prius rijdt hooguit enkele kilometers elektrisch bij een maximumsnelheid van circa vijftig kilometer per uur.
De leaseorder is afkomstig van The New Motion. Deze organisatie stimuleert elektrisch rijden met een totaalpakket rond het aanschaffen en gebruiken van elektrisch aangedreven auto’s. The New Motion regelt bijvoorbeeld oplaadpunten, duurzame elektriciteit, accucontroles, de elektriciteitsafrekening en ook de levering van de elektrische auto’s zelf. Tussen The New Motion en Business Lease bestaat een nauwe samenwerking op het gebied van duurzaam leasen van elektrische auto’s. De overhandiging van de auto vond plaats tijdens de opening van "De Groene Bocht" in Amsterdam. Behalve het kantoor van The New Motion, zijn hierin ook onder meer de Stichting Urgenda en de gemeente Amsterdam, afdeling elektrisch vervoer gevestigd.
De Plug-in Prius kan dankzij aanpassing van de elektrische aandrijftechniek zo’n zestig kilometer volledig elektrisch aangedreven rijden met een maximumsnelheid van honderd kilometer per uur. Volgens Green Mobility, de leverancier van deze elektrische auto’s, kan de gemiddelde forens in Nederland alle woon-werkkilometers elektrisch aangedreven afleggen.
Het accupakket is via het gewone stopcontact (230 volt) in 2,5 tot 3 uur weer volledig op te laden voor de volgende zestig elektrische kilometers.
zie ook: www.thenewmotion.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding

Business Lease heeft eerste oplaadbare lease-Prius - Automobielmanagement.nl

Business Lease heeft eerste oplaadbare lease-Prius

Business Lease heeft de primeur van de eerste oplaadbare Toyota Prius in zijn leasevloot.

Deze aangepaste versie van de hybride Toyota kan grote afstanden volledig elektrisch aangedreven afleggen. Een gewone Prius rijdt hooguit enkele kilometers elektrisch bij een maximumsnelheid van circa vijftig kilometer per uur.
De leaseorder is afkomstig van The New Motion. Deze organisatie stimuleert elektrisch rijden met een totaalpakket rond het aanschaffen en gebruiken van elektrisch aangedreven auto’s. The New Motion regelt bijvoorbeeld oplaadpunten, duurzame elektriciteit, accucontroles, de elektriciteitsafrekening en ook de levering van de elektrische auto’s zelf. Tussen The New Motion en Business Lease bestaat een nauwe samenwerking op het gebied van duurzaam leasen van elektrische auto’s. De overhandiging van de auto vond plaats tijdens de opening van "De Groene Bocht" in Amsterdam. Behalve het kantoor van The New Motion, zijn hierin ook onder meer de Stichting Urgenda en de gemeente Amsterdam, afdeling elektrisch vervoer gevestigd.
De Plug-in Prius kan dankzij aanpassing van de elektrische aandrijftechniek zo’n zestig kilometer volledig elektrisch aangedreven rijden met een maximumsnelheid van honderd kilometer per uur. Volgens Green Mobility, de leverancier van deze elektrische auto’s, kan de gemiddelde forens in Nederland alle woon-werkkilometers elektrisch aangedreven afleggen.
Het accupakket is via het gewone stopcontact (230 volt) in 2,5 tot 3 uur weer volledig op te laden voor de volgende zestig elektrische kilometers.
zie ook: www.thenewmotion.com

U las zojuist één van de gratis premium artikelen

Onbeperkt lezen? Sluit nu een gratis proefabonnement af

Bekijk de aanbieding